Nu är All star trupperna kompletta, återigen.

 


Två spelare tillkom idag till Fantasy draft poolen, där spelarna som Lidström och Staal kommer att "drafta" sina spelare från. De kommer att ersätta de båda skadade spelarna Sidney Crosby och Evgeni Malkin.

 

Det handlar om Avs näst bäste poänggörare, Paul Stastny. Den enda i laget som gjort mer poäng är Matt Duchene, som var Colorados första val i draften 2009, han gick som nr 3 overall. Duchene ska för övrigt även han spela All star matchen, han var med redan från början.

 

I vanliga fall när återbuden inför matchen kommer såhär pass tätt inpå så brukar man plocka upp en rookie och låta honom lira, så även denna gång. 92an Jeff Skinner blir den yngste att delta i en All star match någonsin, 18 år, 8 månader och 15 dagar gammal. Den som hade rekordet tidigare var Red Wings center, tillika Hall of famern Steve Yzerman, som var 18 år, 8 månader och 22 dagar gammal.

 

I och med att Skinner tar ett kliv uppåt får hemmaspelaren Jamie McBain chansen att visa upp sig i super skills tävlingen. McBain gjorde det enormt bra de 14 matcher han fick chansen i under fjolårssäsongen. Allra mest minns vi väl honom efter att ha avgjort en match mot Pittsburgh i förlängning med 0.9 sekunder kvar att spela, lägg där till 3 assist han hade tidigare i matchen. Han är en av endast två i NHLs historia att lyckas med bedriften att göra poäng i samtliga sina fyra första NHL matcher.

 

Även Habs back P.K Subban har tackat ja på inbjudan till Super skills competition. Kanske bjuder han på en repris på det här?

 


P.K Subban AHL All star skills competition 09/10.


 

 

 

Bjuder er även på en video där backen Erik Karlsson pratar om All star helgen.



 

 



LÄS ÄVEN:

11/01-2011 "NHLs All star lag"

18/01-2011 "Lidas en av två lagkaptener"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0