CHL prospects 2011, Team Orr vs. Team Cherry.

 

Den artonde till nittonde Januari var det dags för de årliga CHL prospects dagarna, tisdagen med skills competition och matchdag dagen därpå. Där fyrtio av de prospects som troligtvis kommer att gå högt upp i årets draft, var utvalda av 30 stycken NHL GMs. Tretton spelare från OHL, tretton från WHL & nio stycken ifrån QMJHL.


Matchen mellan Team Orr och Team Cherry spelades igår, onsdag. Matchen vanns av Team Orr där kedjan med Baertschi-Nugent-Hopkins-Phillips stod för två mål och fem assist. Nugent-Hopkins som är topp 3 rankad inför draften var kapten i Team Orr stod för två assist och blev även utsedd till MVP i matchen. Nugent-Hopkins tillsammans med Sean Cotourier var de som var högst rankade inför matchen, båda bar även ett "C" för varsitt lag. 

 

Kitchener Rangers kapten, den topprankade svensken Gabriel Landeskog kom inte till spel på grund utav den fotskada han ådrog sig under JVM turneringen. Vilket såklart inte var särskilt bra för honom. Desto bättre är att han väntas vara tillbaka i spel nästa vecka.

 


Highlights. Team Orr 7 - Team Cherry 1. 

 

*****

 

Som sagt gick även en Skills competition av stapeln med följande resultat:

 


Snabbast skridskoåkare

Daniel Catenacci, Sault Ste. Marie, 14.017 sekunder.

 

Hårdaste skottet

Myles Bell, Regina Pats, 98.4 mph


Träffsäkerhet

Matthew Puempel, Peterborough Petes, 4 träffar på 5 skott.


Showdown breakaway

Tomas Jurco, Saint John Sea Dogs.

 

Tomas Jurco 1.

 

 

Tomas Jurco 2.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0