Utomhusmatch i Mexiko.

Mexikanska ishockeyförbundets ordförande Joaquin De La Garma säger att de har allt som behövs för att genomföra matchen utomhus inför 50.000 åskådare.


Rent spontant känner jag att det borde vara skapligt svårt att få till en bra is med tanke på klimatet i Mexiko?


Den provisoriska arenan är belägen på Plaza de la Constitucion, ett av världens största torg och där ska alltså Mexicos J20 lag ta emot Bulgariens motsvarighet. Torget är samlingsplatsen och festplatsen i hjärtat av staden Mexico City och för tre år sen började stadens myndigheter bygga en isbana för allmänheten som då tog ca 20.000 personer. Nu ökar dom alltså kapaciteten upp till 50.000 inför denna happening och tänk vad häftigt att få uppleva det på plats, kolla kvalitetsfylld (Nja, inte direkt va?) ishockey, utomhus i Mexico City, 50.000 sombreros och kortbyxor… Coolt!

Deltagande lag i D-JVM är förutom Mexico och Bulgarien Nordkorea Turkiet, New Zeeland, Serbien och Taiwan. De två bäst placerade lagen är direktkvalificerade till JVM:s tredjedivision nästa år. Matchen går av stapeln på söndag 9 januari 2011, med start 20:30 lokal tid. Vet ej hur möjligheterna att se matchen ser ut för oss här i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0