Tre tunga All star förluster.

 

 

En av NHLs absolut största ikoner Sidney Crosby kommer inte att vara på plats i Minnesota den kommande All-star helgen. Sid the kid ådrog sig en hjärnskakning under en match för snart två veckor sedan, och har ännu inte återhämtat sig.  Han har missat åtta matcher och blev nyligen omsprungen i poängligan av supertalangen Steven Stamkos. Närmast jagande bakifrån är tvillingarna Sedin och Stamkos radarpartner, den odraftade lille Martin St. Louis. De fyra nämnda kommer alla att spela All star matchen.

 

Crosbys lagkamrat Evgeni Malkin hoppar också av. Malkin valdes in av fansen, men har pga en bihåleinflammation inte spelat sedan förra tisdagen. Och iomed detta avstår även Malkin. Som om han inte har haft en tillräckligt tuff säsong redan..

 

Svensken Tobias Enström, som missade sin första match någonsin i sin NHL karriär i helgen som var (296 stycken matcher i rad, näst bäst i historien i Atlanta) kommer även han att missa de tre jippodagarna. Idag fick vi veta att det är på grund utav en fraktur i fingret. Enström kommer att missa minst två veckors spel.

 

Toby kommer att ersättas med Oliver Ekman-Larssons lagkamrat, den store spelskicklige backen Keith Yandle. Som hittills under säsongen har producerat 40 pinnar på 48 matcher, fördelat på 7 mål och 33 ass. Malkin i sin tur kommer att bli ersatt av tjecken Martin Havlat. Havlat har varit med under All star festligheterna en gång tidigare, nämligen säsongen 06/07. Han vann den interna poängligan i Chicago den säsongen, med 16 poängs marginal trots att han lirade 20 matcher färre än de flesta andra i laget.

 

LÄS ÄVEN:

30/12-10 "Crosbys poängsvit över"

11/1-11 "NHLs All-star lag"

 


Kommentarer
Postat av: matilda

haha, åh så kul att allt du skriver om är hockey! ganska bra faktiskt att ha ett ämne man fokuserar på! =)

2011-01-25 @ 20:37:40
URL: http://mattewiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0