Conny Strömberg fortfarande mållös.

 

Trots att Asplöven har gjort 17 mål på sina inledande 3 matcher i Allettan Norra har Conny Strömberg inte hittat nätet än.


Förra årets poängkung Conny Strömberg fick förra veckan sparken från sin klubb Örebro efter att återigen ha hamnat i en fylleskandal. Örebros starke man Mikael Fahlander tog på sig rollen som Strömbergs agent. Asplöven och Örebro har haft en liten kärlekshistoria sedan Örebro tog steget upp i Hockeyallsvenskan för två säsonger sedan med stor hjälp av just Asplöven som vann sin sista match. Det är en stor anledning till att Conny är just där och spelar,  day-to-day så att säga.

 

I Asplöven finns även förre landslagsliraren Jonte Hedström. Han har bildat förstakedja tillsammans med Strömberg och poängkungen Eric Przepiorka. För Hedström och den sistnämde har inledningen av Allettan varit helt godkänd rent poängmässigt. Przepiorka har gjort 5 mål och 3 ass på de inledande tre matcherna, Hedström har 2+3 medans Conny fortfarande står kvar på något svaga noll mål och 3 ass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0